KÜTAHYA / MERKEZ - Vakıfbank Ortaokulu

Vakıfbank Ortaokulu

Ziraat Mah. Çalıkuşu Sok. No/4 Merkez/Kütahya
Vizyon
Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmeler ve tarihinden ders alan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, insan hakları bilinci gelişmiş, ahlaki değerlere sahip iyi bireyler yetiştiren ve ülke, aile ve doğa sevgisi bilincinin oluşmasına katkıda bulunan bir okul olmak.
Misyon
. Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk İlke ve İnkılaplarını yaşayan ve yaşatan, . Milli ve Kültürel mirasını gelecek nesillere taşıyabilen, . Eğitim - Öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, . Özgüveni ile kendini ifade edebilen, . Enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, . Coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ana Sınıfı:08:30 - 13:30 Diğer Sınıflar:08:50-15:10
Ulaşım
5 dakikada bir Belediye Halk Otobüsleri ile ulaşım 07:00 - 00.00 saatleri arasında sağlanmaktadır.
İl Merkezine (Zafer Meydanına) yarım saat yürüyüş mesafesinde.